söndag 21 februari 2010

Spa

Igår trotsade vi snöovädret och tog oss till Vann Spa Hotell och Konferans i närheten av Lysekil för lite lyx tid. För när det finns en brummande avfuktare i köket efter att grannen glömt stänga av kranen behövs det lite lugn och ro tyckte jag och maken. Sagt och gjort efter lite sökande fastnade vi för Vann (hade bland annat läst gott om stället på bloggen Darling Things) och igår drog vi dit.

Oj vad vi har haft det bra, trots ganska mycket folk där. Visst låter det inte helt fel med underbar fyrarättersmiddag, massa bad i härliga pooler, bastubadande i bastu med panoramafönster ut mot fjorden Gullmarn, "självspa" och stor god frukost och lunchbuffé!? Ganska häftigt att sitta i en varm bastu där ena väggen är helt av glas vilket gjorde att snöstormen kom nära inpå. Några behandlingar blir det inte när en student åker på spa. Tur då att det fanns Vann cermoni, dvs att vi själva utförde bodyscrub, ansiktsmask fotbad mm för en liten peng.

Sedan att Vann har en starkt hållbart tänkande samt mycket tilltalande design gör att jag gillar stället ännu mer. Ex, i vattnet i poolerna är det så lite klor som möjligt och istället salt för att hålla hygien, kravmärkt restaurang, ny ombyggt och då med mycket design och eko tänk i tankarna. I like it!


Jag har helt enkelt haft en mycket bra helg och vid hemkomst kändes brummandet i lägenheten inte riktigt lika jobbigt som förut.

1 kommentar: